/* Culori linkuri ----------------------------------------------- */

Noutăți!

Revenim cu ultima actualizare cu privire la tabăra de anul acesta.

În mod normal astăzi ar fi trebuit să înceapă perioada de achitare a taxei de înscriere, însă datorită speranței de a avea o libertate mai mare în organizarea taberei am hotărât să amânăm această perioadă cu o săptămână până la începutul lunii Iunie când vom știi mai bine care sunt relaxările noi comunicate de autorități.

Astfel în acest moment putem să vă comunicăm sigur următoarele informații importante:

1. Noua perioada de achitare a Taxei de Înscriere este din 2 Iunie până în 25 Iunie, aveți deci timp suficient să vă organizați, dar vă rugăm nu lăsați până în ultima clipă ca să nu pierdeți locurile rezervate.
- Taxa de Înscriere se va putea achita anul acesta în trei moduri: 1. prin - Revolut, pentru cine are; 2. Prin cont Bancar, pentru cine dorește; și 3. Prin Mandat Poștal, la fel ca în trecut, accesibil pentru oricine. Detaliile le vom oferi la solicitare prin mesaj privat sau după 2 iunie vom posta public informațiile necesare.
2. Prima săptămână de tabără (5-9 Iulie) cu părere de rău vă anunțăm că se suspendă din lipsă de cereri suficiente sau persoane interesate să se înscrie în această săptămână, astfel cei înscriși în această săptămână pot opta să schimbe perioada pentru următoarea săptămână (12-16 Iulie), unde încă mai avem locuri. Dacă cumva până la mijlocul lunii Iunie apar solicitări suficiente suntem gata să reintroducem această săptămână în calendar. Ne pare rău pentru această situație neplăcută dar având în vedere situația generală din ultimul an înțelegem reținerea pe care unii o au. Este posibil ca în locul ei să avem o tabără pentru lideri și voluntari, vom reveni cu detalii dacă este cazul.
3. Ultima actualizare a locurilor rezervate la tabără este
Săpt. 2 - 12-16 Iulie – (6-13 ani) - 60%
Săpt. 3 - 19-23 Iulie – (14-20 ani) - 75%
Săpt. 4 - 26-30 Iulie – (14-22+ani) - 95%
- încă mai sunt ceva locuri libere aproape în fiecare săptămână și mai sunt și dintre cei ce nu au confirmat rezervarea, în plus vom vedea și care va fi situația după achitarea taxei de înscriere. Așadar stați aproape!
Dacă aveți întrebări sau doriți informații vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Cu ajutorul lui Dumnezeu ne rugăm și sperăm că vom avea un an de tabără binecuvântat.
Fiți binecuvântați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.