/* Culori linkuri ----------------------------------------------- */

 Înscrieri Tabere 2021! Citiți toată postarea vă rugăm!

A sosit ziua cea mare, cu ajutorul bunului Dumnezeu astăzi începem înscrierea la tabere. A trecut perioada test de pre-înscriere și chiar dacă unii încă nu s-au hotărât, noi mergem înainte cu pregătirile astfel în următoare perioadă se fac înscrierile.
Ce înseamnă asta?
- Dacă v-ați pre-înscris, trebuie doar să mai confirmați încă odată numărul de persoane înscrise și eventualele modificări, iar apoi după 24 Mai să achitați taxa de înscriere. Vom reveni cu detalii!
- Dacă nu v-ați pre-înscris, trebuie să faceți înscrierea, iar totul depinde de disponibilitatea locurilor.
În momentul de față mai sunt locuri disponibile în toate săptămânile, în cazul în care nu va exista cerere există posibilitatea să comasăm două săptămâni.
Vă recomandăm să vă organizați cât mai repede și să faceți înscrierea, locurile se pot ocupa foarte repede.

Calendarul rămâne aceasta:
1- 05-09.07 – clasele I-VII(6-13 ani) - evanghelizare
2- 12-16.07 – clasele I-VII(6-13 ani) – evanghelizare
3- 19-23.07 – clasele VIII-XII(14-20 ani) – evanghelizare
4- 26-30.07 – Tineri(14-22+ ani) – creștere spirituală

🖐Foarte Important!
Înscrierea nu se face individual, se face doar în grup, prin biserica locală și este făcută de către un lider serios, matur, sănătos și activ spiritual în biserica din care face parte și care trimite grupul la tabără.

Liderul sau însoțitorul își asumă responsabilitatea pentru întregul grup și va semna o declarație pe proprie răspundere pentru cei din grupul înscris. El verifică și se asigură de următoarele lucruri:
1- În grup nu sunt înscriși tineri din alte localități sau biserici.
2- În grup nu se primesc persoane care prezintă simptome sau semne de boală, febră, tuse sau alte probleme de sănătate suspecte.
3- În grup nu se înscriu tineri care au călătorit în străinătate în perioada de 14 zile de dinainte de venirea în tabără.
4- În grup nu se înscriu persoane care au fost bolnave sau au avut pe cineva bolnav în familie în perioada de 14 zile de dinainte de a veni în tabără.
5- În grup nu se primesc persoane fără adeverință medicală de la medicul de familie.
-- vom mai adăuga anumite condiții sau sugestii în funcție de necesități.
! Liderul care face înscrierea sau cel ce însoțește grupul va semna pe propria răspundere că aceste condiții sunt respectate.

👉Sperăm că înțelegeți noua situație, nu ne dorim să fie așa dar pentru a putea avea tabere nu avem ce face și încercăm să ne luăm un minim necesar de măsuri de precauție pentru a proteja tabăra în măsura în care putem. Vă recomandăm să fiți atenți și responsabili, este spre binele nostru al tuturor, astfel ar trebui să suspendăm tabăra și anul acesta și ar fi păcat.

Stați aproape și vă vom ține la curent cu tot ce este nou!
Sperăm și ne rugăm să nu apară un alt val de îmbolnăviri sau alte decizii ale autorităților ce ne-ar împiedeca să avem aceste tabere.🙏

Situația rezervării locurilor după pre-înscriere,
Astăzi 05.05.2021
Săpt.1 - 15 %
Săpt.2 - 31 %
Săpt.3 - 45 %
Săpt.4 - 83 %

Cum se face înscrierea? Simplu! Ne-am bucura dacă ați face asta în scris, ”ce e scris scris rămâne”, astfel puteți trimite un mesaj text cu: numele celui ce face înscrierea, număr telefon, adresă email, numele biserica(grupul) înscris, numărul de participanți cu care vreți să veniți și perioada în care doriți să veniți, puteți face asta pe tot parcursul perioadei de înscriere sau atât cât mai sunt locuri disponibile..
Înscrierea grupurilor o puteți face astfel
- mesaj privat Facebook în pagina Facebook: 👉Speranta pentru Viitor
- e-mail la adresa e-mail 👉spv.romania@gmail.com
gmail.com.
P.S. Zilele acestea vom publica și invitația oficială plus celelalte detalii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.