/* Culori linkuri ----------------------------------------------- */

Echipa

"Speranță pentru Viitor" este o Asociație non-profit, înregistrată în România în anul 1993. Printre obiectivele asociației se numără organizarea de tabere pentru copii și tineri sau ajutorarea și sprijinirea materială a persoanelor cu venituri precare. 


Bord de Conducere

Ca orice organizație care operează legal în România, și Speranță pentru Viitor este condusă de un bord de conducere care decide activitățile asociației de zi cu zi. Bordul de conducere este ales de către o Adunare Generală care este compusă din cetățeni români și americani, membri care își doresc bunul mers al lucrării. 

Iată care este componența bordului de conducere al Speranței pentru Viitor: 

Ovidiu Cornea - Președinte.
Ovidiu Ion - Vicepreședinte.
Sebastian Bojirov - Secretar.


Angajați

Pentru a își putea desfășura bine activitățile de zi cu zi, Speranță pentru Viitor are un număr mic de angajați, frați și surori care muncesc în primul rând datorită dorinței de a-l sluji pe Dumnezeu. 

Iată persoanele angajate în cadrul asociației: 

Rita Ion - bucătăreasă.
Ionuț Boșca - ajutor de administrator.
Dali Boșca - ajutor de bucătăreasă. 


Voluntari

Activitățile asociației nu s-ar putea desfășura fără numărul mare de voluntari care ajută zilnic lucrarea. Fie că e vorba de liderii care vin la tabără ori frații și surorile care slujesc în diferitele zone și localități, fiecare dintre ei este apreciat și este vital pentru bunul mers al lucrării. 


Contabilitate

Speranță pentru Viitor se angajează să fie o asociație deschisă și transparentă în fiecare activitate, mai ales când vine vorba de fonduri și finanțe. Din această cauză, asociația are ca cenzor un expert contabil independent, în persoana dnei Fucec Elvira