/* Culori linkuri ----------------------------------------------- */

Începe Pre-înscriere

   Așa cum vă anunțam cu ceva vreme în urmă mâine, 5 Aprilie 2021 începem Pre-înscrierea. Facem acest lucru în premieră deoarece având în vedere condițiile prezente vrem să știm pentru ce ne pregătim și cum putem să ne organizăm mai bine astfel încât să nu fim luați prin surprindere. Pentru început pornim de la săptămânile obișnuite din calendar, iar în funcție de solicitări vom mai adăuga și altele la nevoie. Deși pre-înscrierea nu este înscrierea propriu zisă contăm pe seriozitatea dumneavoastră, iar cei ce vor face pre-înscrierea vor avea prioritate la rezervarea locurilor pentru care s-au pre-înscris. Regula este primul venit primul servit!
   Calendarul de bază este următorul 
    1- 05-09.07 – clasele I-VII(6-13 ani) - evanghelizare
    2- 12-16.07 – clasele I-VII(6-13 ani) – evanghelizare
    3- 19-23.07 – clasele VIII-XII(14-20 ani) – evanghelizare
    4- 26-30.07 – Tineri(14-22+ ani) – creștere spirituală

   Cum se face pre-înscrierea? Simplu! Ne-am bucura dacă ați face asta în scris, ”ce e scris scris rămâne”, astfel puteți trimite un mesaj text cu: numele celui ce face pre-înscrierea, număr telefon, adresă email, numele biserica(grupul) înscris, numărul de participanți cu care vreți să veniți și perioada în care doriți să veniți, puteți face asta pe tot parcursul lunii aprilie (5-30 Aprilie 2021). 
   Pre-înscrierea o puteți face astfel 
- mesaj sms sau prin WhatsApp la număr telefon ☎
- mesaj privat Facebook în pagina Facebook: 👉Speranta pentru Viitor
 e-mail la adresa e-mail 👉spv.romania@gmail.com
- completând formularul Google -👉 Formular Pre-înscriere

   Menționăm încă odată că pre-înscrierea nu este sau înlocuiește înscrierea propriu-zisă. Prin această pre-înscriere vrem să vedem exact cum stăm și care sunt planurile pe care le putem face având în vedere faptul că vom avea anumite cerințe sau restricții cu privire la numărul de participanți din fiecare săptămână. Noi ne gândim acum la un număr de 100-120 participanți pe săptămână(30-40% din capacitate), de aceea numărul maxim pe grup înscris poate să fie doar de 30 participanți/grup. Pe pagina de Facebook vă vom ține la curent cu situația locurilor.
   Mulțumim pentru înțelegere și susținere, ne rugăm și sperăm să avem parte de un an binecuvântat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.