/* Culori linkuri ----------------------------------------------- */

PASTILA ANTI-SOMN SPIRITUAL!

Vreau să-L cunosc pe El şi puterea învierii Lui şi părtăşia suferinţelor Lui şi să devin ca El în moartea Lui, (Filipeni 3:10 versiunea ntr)
Zilele acestea am primit de la Domnul prin Cuvântul Sfânt o prescripție pentru sufletul meu și m-am gândit că ar trebui să o împărtășesc și cu voi cei ce mai citiți din când în când acest blog. Ca orice rețetă are și un prospect care spune că pastila trebuie administrată zilnic în doze considerabile astfel încât să-și facă efectul. Domnul să ne ajute să înțelegem că somnul spiritual naște demoni lăuntrici și acum este momentul să intrăm în tratament pentru a ne trezi la o stare de veghe după voia lui Dumnezeu.
1. PASIUNE ÎN CUNOAȘTEREA DOMNULUI ISUS
Pentru a rămâne treaz spiritual trebuie ca în permanență să ne dorim să-L cunoaștem tot mai mult pe Domnul. În acest efort trebuie să contopim cunoașterea la un nivel INTELECTUAL și cunoașterea INTIMĂ printr-o relație apropiată de El, relatie care vine prin dedicarea totală și ascultare de Domnul in toate aspectele vietii.
2. PUTERE DIN ÎNVIEREA EXPERIMENTATĂ PERSONAL
Apostolul Pavel spune în capitolul 4 POT TOTUL, dar nu prin puterea sa sau bazat pe experiența vieții ci prin Cel ce a înviat în mod personal în viața lui și anume prin CHRISTOS care îl întărea și îi întărește pe toți cei ce se bazează pe puterea Lui. Puterea Domnului în slăbiciune este făcută desăvârșită, o doza considerabila din puterea lui este tot ce avem nevoie pentru o traire sfanta.
3. PĂRTĂȘIE CU SUFERINȚELE DOMNULUI ISUS
Și când vorbim de suferințe vorbim nu neaparat de durerea fizică ci de durerea și suferința pe care El a experimentat-o când a fost trădat, vandut, respins de cei cărora a venit să le arate dragoste. Când ne-am făcut părtași și am suferit ultima dată pentru cei ce nu-L cunosc pe Domnul, îmi pasă mie iti pasa tie de cei din jur? Suferi cand vezi felul lor murdar de vietuire.
4. PRINCIPIU DEFINITORIU PENTRU VIAȚA SPIRITUALĂ
Identificarea cu Domnul Isus în moarte înseamnă, renunțare totală, predare definitivă și fără rețineri a vieții în mâna Celui ce a murit pentru noi. Nu vom avea o umblare eficientă cu Domnul dacă nu îl lăsăm pe El să trăiască în noi.

Eficiența acestei pastile vine printr-o administrare corectă și la timp, dacă vrem cu adevărat să experimentăm o trezire trebuie să mergem la Medicul Suprem și să-L rugăm să ne ofere pastila-leacul de care avem nevoie.

Un comentariu:

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.