/* Culori linkuri ----------------------------------------------- */

Important! Vrem o minune de sarbatori!



Desi am aasteptat destul de mult am revenit in cele din urma cu noutati cu privire la situatia prin care trece fratele Tom.
In luna Octombrie fratele Tom a fost nevoit sa plece in SUA din cauza unor probleme de sanatate, am ezitat atunci sa dam mai multe detalii legat de acest fapt si am incercat doar sa provocam pe cat mai multa lume sa stea in rugaciune pentru fratele Tom si familia dansului, vrem acum sa va spunem care este de fapt situatia si cum puteti sa ajutati in aceaste momente.
In urma cu aproximativ cinci ani fratele Tom a avut cancer si a fost operat in Budapesta, totul a decurs bine si nu erau semne ca boala se va intoarce, insa anul acesta in luna Septembrie fratele Tom a facut o vizita in SUA si a trecut si pe la medic pentru anumite analize medicale, analize care au redescoperit boala care s-a intors in trupul lui. Cancerul este una dintre cele mai necrutatoare boli si Dumnezeu a ingaduit ca fratele Tom sa treaca din nou prin aceasta suferinta. Diagnosticul si prognoza medicilor nu sunt foarte optimiste - cu tratament medicii i-au mai dat doar un an sau doi de viata, deci situatia este fosrte serioasa si trista in acelasi timp. Un om al lui Dumnezeu care s-a dedicat slujirii lui Dumnezeu in Romania si Malawi si a fondat o lucrare prin care Dumnezeu a atins foarte multe vietii trece acum prin incercare, el este tare si este gata sa accepte ceea ce Dumnezeu are pregatit pentru viata lui, dupa cum spune si Pavel in Filipeni 1:21 Caci pentru mine, a trai este Hristos si a muri este un castig., fratele Tom ar dori sa mai traiasca si sa-l slujeasca si mai departe pe Domnul, dar in acelasi timp este gata sa se intalneasca cu Domnul.
Ce putem face? Care este partea noastra in aceasta situatie? Cum putem ajuta?
Daca l-am cunoscut pe fratele Tom si daca vrem putem sa inaltam o rugaciune pentru el si familia lui, atunci cand la doctori-oameni anumite lucruri sunt imposibile si greu de realizat stim ca la Dumnezeu nimic nu este imposibil si El este Cel ce poate sa dea vindecare, El este Singurul care poate face minuni, asa ca putem sa ne plecam genunchiul si cu ocazia acestor sarbatori daca vrem sa primim ceva de la Domnul, un dar mai special haideti sa cerem o MINUNE, o minune pentru un om care vrea in continuare sa-l slujeasca pe Domnul. Nu vrem sa fortam nota in nci un fel si trebuie sa fim constienti ca in toate trebuie sa se faca voia Domnului si suntem gata sa acceptam voia Domnului, dar nu putem sta cu bratele incrucisate si sa nu facem nimic. Asadar va provocam sa ne unim in rugaciune si sa cerem ca si in aceasta situatie speciala voia Domnului sa se implineasca ca Dumnezeu sa-si primesca prin ea toata slava pe care numai El o merita.
Fratele Tom a inceput tratamentul, chimoterapia si pana acum totul a decurs destul de bine, insa pe parcurs ce inaintezi in acest tratament organismul slabeste si e nevoie de tarie fizica pentru a castiga aceasta lupta, tarie pe care numai Dumnezeu poate sa o dea. Sunt multe biserici care au stiut de aceasta sitautie si s-au rugat pentru ea si Dumnezeu a ascultat, dar este nevoie de rugaciune si in continuare, acum mai mult ca oricand. Va indemnam fierbinte sa continuati sa mijlociti pentru fratele Tom si familia dansului.
Multumim anticipat pentru ca veti face acest lucru.
Va vom tine la curent cu aceasta situatie prin intermediul acestui blog.

Pe de alta parte vrem sa va spunem ca indiferent ce turnura va lua aceasta situatia lucrarea Domnului de la Sighet - tabara si scoala - merg mai departe, asa ca avem in continuare nevoie de rugaciune ca lucrarea sa continue si sa fie o binecuvantare pentru multi.

Rugati-va pentru Speranta pentru Viitor
Rugati-va pentru fratele Tom si familia dansului!



Speranta pentru Viitor

Un comentariu:

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.