/* Culori linkuri ----------------------------------------------- */

Închirieri

Informații referitoare la închirierea taberei.


Începând cu anul 2022, echipa Speranță pentru Viitor a hotărât să pună la dispoziția grupurilor creștine din țară și din străinătate locația frumoasă pe care Dumnezeu ne-a dat-o. Această închiriere de tabără se va face într-un cadru creștin bine organizat și după un regulament menit să aducă glorie lui Dumnezeu. 

Vă rugăm să citiți cu atenție rândurile de mai jos și, dacă aveți orice întrebări, să nu ezitați să ne contactați la numărul afișat mai jos. 

Tabăra se află într-o locație frumoasă, în munți, departe de zgomotul orașelor și de agitația din lumea aceasta. În apropiere aveți acces la mai multe obiective turistice pe care le puteți vizita, cum ar fi: Muzeul Satului Maramureșean, Memorialul Durerii, Casa Elie Wiesel, faimosul Cui unde se agață harta României și, mai departe, Cimitirul Vesel din Săpânța și Mănăstirea Peri cu cea mai înaltă biserică de lemn din lume.

Cazare.
Tabăra noastră se află în munți iar condițiile sunt ca atare. Cazarea se va face în cabane de cărămidă și lemn, unde puteți dispune de 15-20 de locuri/cameră. Numărul maxim de participanți care pot fi cazați este de 250 în cabane separate de băieți și fete. Este important ca în fiecare cameră cu copii și tineri să doarmă cel puțin 1 lideri sau 1 adult. 

Vă mai oferim: pavilionul, unde întregul grup își poate desfășura activitățile în comun, o sală de întâlnire în clădire, bucătăria, sala de mese, dușurile și bineînțeles întregul teren de sport

Regulament.
Dorința noastră este ca această tabără să vă fie o binecuvântare și să vă puteți bucura de tot ceea ce Dumnezeu ne-a dat. Echipa noastră își propune să nu intervină în programul vostru, decât dacă ni se cere expres acest lucru, însă vă cerem să respectați următoarele reguli, care sunt obligatorii pentru fiecare participant:
  • Îmbrăcămintea să fie decentă. 
  • Fără legături fizice: săruturi, atingeri, mângăieri, plimbat de mână, etc.
  • Comportamentul și limbajul să fie unul civilizat și demn de un om creștin. 
  • Fără țigări, alcool, droguri sau medicamente interzise. 
  • Fără gălăgie în intervalul orar 23:00 - 07:00. 
Fiecare dintre noi ne aflăm sub autoritatea cuiva și cu toții suntem sub autoritatea lui Dumnezeu. De aceea, ascultarea de lideri este foarte importantă

Daune.
Tot ceea ce avem vă este pus la dispoziție, însă avem rugămintea să aveți grijă de tot ceea ce Dumnezeu ne-a dat. Orice deteriorare va avea ca rezultat taxarea grupului pentru repararea sau înlocuirea obiectelor stricate sau avariate. În cazul în care este nevoie de reparație, se va percepe o sumă de 50 lei pe oră pentru manoperă. 

Ofertă și Prețuri.
Echipa noastră este implicată în organizarea de tabere de peste 30 de ani și dispunem de oameni și experiență în tot ceea ce ține de bunul mers al unei tabere. Suntem aici ca să vă ajutăm oriunde aveți nevoie însă înțelegem dacă doriți să vă organizați separat. 

Fără ajutor din partea noastră: 150 lei/persoană pentru 5 zile, de Luni - Vineri. 
Acest lucru înseamnă că voi trebuie să vă aduceți bucătărese, echipă care să se ocupe cu spălatul vaselor și curățenia la băi, precum și cearșeafuri și pături. 

Dacă grupul nu-și poate asigura cearșafurile sau păturile pe care le va folosi, noi vi le putem pune la dispoziție pe ale noastre, contra sumei de 10 lei/persoană pentru cearșafuri și 10 lei/persoană pentru pături. 

Dacă grupul nu-și poate asigura echipa de la bucătărie și de la curățenie, voi vă putem pune la dispoziție echipa noastră, contra sumei adiționale de 50 lei/persoană. În acest caz, meniul va fi discutat împreună cu voi însă decizia finală va fi a noastră. Deasemenea, toate alimentele de bază vor fi în continuare cumpărate de grupul vostru. 

Pe scurt, prețurile noastre încep de la 150 lei/persoană (caz în care grupul își aduce cearșafuri, pături, bucătărese, echipă la curățenie, etc) și pot ajunge până la 220 lei/persoană (în cazul în care noi vă oferim lenjeriile de pat, păturile, bucătăreasa și echipa care se ocupă cu spălatul vaselor și curățenia la băi). 

ATENȚIE: Curățenia în camere, în pavilion, în sala de întâlnire și pe teren rămâne tot timpul în responsabilitatea grupului. Regula e simplă: Lăsați tabăra așa cum ați găsit-o, poate puțin mai bine!

Contact.
Persoana de contact în vederea închirierii este fratele Sebi, nr. de telefon 0743 656 557. 

Perioada. 
Perioada disponibilă pentru închiriat, în anul 2023, este 07 August - 01 Septembrie