/* Culori linkuri ----------------------------------------------- */

Tabără 2023 - Linkuri poze și video

Dumnezeu ne-a mai dat un an de har, un an frumos în care am putut organiza tabere și ne-am putut bucura împreună cu voi! Am avut 7 săptămâni frumoase și mulți copii și tineri și-au predat viețile Domnului Isus. 

În total am avut 1.570 de participanți la tabără și vă mulțumim tuturor pentru că ați venit! 

Tema taberei a fost "Isus, Comoara mea", versetele cheie au fost Luca 12:34 și 2 Cor. 4:7 și imnul taberei a fost "Comoara mea".  

Versetele taberei:
"Căci unde este comoara voastră, acolo este și inima voastră." Luca 12:34.
"Comoara aceasta o purtăm în niște vase de lut, pentruca această putere nemai pomenită să fie dela Dumnezeu și nu dela noi." 2 Cor. 4:7

Imnul taberei: 

Ca în fiecare an, lucrarea cu taberele continuă, până spre sfârșitul lunii Septembrie. Fratele Ovidiu este deja plecat în țară cu cortul, la copiii și tinerii din medii foarte nefavorizate și care nu-și permit să vină la Sighet, iar fratele Ovi va pleca în Africa peste doar câteva zile, ca să organizeze tabere acolo. 

Toate pozele și clipurile video înregistrate în acest an sunt încărcate pe conturile noastre, astfel: 

Pe pagina noastră de Facebook - facebook.com/spv.romania - sunt încărcate toate pozele, organizate în albume, pe săptămâni. Dacă ați fost anul acesta la tabără, vă așteptăm și în grupul privat Tabăra Speranță pentru Viitor - facebook.com/groups/spvromania.

Pe contul nostru de Youtube - youtube.com/@spv.romania - sunt încărcate toate clipurile video filmate, organizate tot conform săptămânilor de tabără. 

Nu în ultimul rând, pe contul nostru de Instagram - instagram.com/spv.romania/ - am încărcat poze sau clipuri video mai reprezentative, precum și clipurile făcute de voi, la jocul Vânătoarea de Comori. 


Săptămâna 1, 19-23 iunie.
Video: Tabără 2023.1

Săptămâna 2, 26-30 iunie.
Video: Tabără 2023.2

Săptămâna 3, 03-07 iulie
Video: Tabără 2023.3

Săptămâna 4, 10-14 iulie
Video: Tabără 2023.4

Săptămâna 5, 17-21 iulie
Video: Tabără 2023.5

Săptămâna 6, 24-28 iulie
Video: Tabără 2023.6

Săptămâna 7, 31 iulie-07 august. Săptămână specială rromi

Vă mulțumim încă o dată pentru participare, pentru ajutor dar și pentru rugăciunile pe care le veți înălța pentru noi. Dacă v-a plăcut la tabără, nu uitați să ne urmăriți pe toate platformele de socializare menționate mai sus, să dați câte un like/share și să spuneți și altora despre tabăra de la Sighet! 

Vă așteptăm și la anul! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.