Școala Biblică


În momentul de față Școala Biblică nu funcționează, noi ne dorim și suntem dispuși să reluăm cursurile imediat ce vom avea posibilitatea, ne rugăm pentru asta și așteptăm să vedem ce are Dumnezeu pregătit pentru noi.

Până la reluarea cursurilor la campus am fost și suntem dispuși să organizăm diferite sesiuni de cursuri cu cei interesați la ei în biserică. În această direcție dacă sunteți interesați și doriți organizarea unor conferințe sau a unor sesiuni de pregătire pentru cei din biserica dumneavoastră sau poate dintr-un cerc de biserici vă stăm la dispoziție și vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a vedea mai bine cum putem să vă fim de folos.

O altă oportunitate pentru care ne rugăm de ceva vreme este finalizarea cabanei mici din tabără, o cabană cu 40 de locuri, care mai are nevoie doar de finalizarea mansardei și a toaletelor. Este proiectul care ne va permite folosirea taberei pe tot parcursul anului, astfel încât să putem organiza tabere mici de iarnă, întâlniri de tineret, diverse conferințe, întâlniri de păstori, sesiuni periodice de pregătire cu lideri și lucrători din biserici.

Rugați-vă ca toate aceste lucruri să fie posibile cât mai curând.


Școala de Misiune și-a început activitatea în anul 2003, iar de atunci am avut câteva generații de absolvenți, absolvenți care astăzi prin harul lui Dumnezeu slujesc cu credincioșie atât intern în lucrări din România, cât și peste hotare pe câmpul de misiune extern, India sau Africa. Dumnezeu ne-a binecuvântat și am reușit astfel să împlinim însărcinarea primită de la Domnul Isus, ne rugăm ca EL să ridice în continuare lucrători pe ogorul Lui.

Înscrieri la Școala Biblică se face anual în perioada Ianuarie-Februarie pentru semestrul ce începe în luna Martie și în perioada August-Septembrie pentru semestrul ce începe în Octombrie.
    Condiții pentru admitere:
- vârsta minimă la data înscrierii 18 ani,
- membru activ într-o biserică evanghelică,
- copie xerox după, buletin și după diplomele de absolvire, examenul de bacalaureat sau liceul nu sunt necesar pentru admitere)
- adeverință medicală tip pentru înscriere la școală
- fișa de înscriere completată citeț
- recomandare, de la pastor(prezbiter sau diacon) sau de la o altă persoană din biserică care cunoaște bine candidatul,
- acceptarea prin acord semnat a standardului de conduită și a contractului de școlarizare
- interviu autobiografic pentru descrierea convertirii și a chemării în lucrare


Cei interesați sunt rugați să ne contacteze la adresele ce se găsesc mai jos.
    Pe lângă FIȘA DE ÎNSCRIERE și RECOMANDAREA pt. ȘCOALĂ, mai găsiți Contractul de Școlarizare și Standardul de Conduită- Regulamentul, documente ce se vor semna la sosirea în școală, mai găsiți și Manualul Studentului pe care îl puteți citi pentru a înțelege mai bine filozofia și obiectivele acestei lucrări.

    Pentru toți cei interesați să se înscrie la școala de misiune punem la dispoziție următoarele documente necesare procesului de înscriere:
- documentele de mai sus se pot deschide prin click pe documentul dorit după care se scot la imprimantă se completează și se trimit prin poștă sau e-mail.

    Următoarele documente sunt pentru o bună documentare cu privire la standardul, obiectivele și cerințele din Școala de Misiune Speranță pentru Viitor. Vă rugăm să le studiați sau citiți cu atenție iar dacă aveți întrebări să ne contactați pentru a vă putea răspunde.

Pentru orice alte informații cu privire la școala de misiune vă stăm la dispoziție și vă rugăm să ne contactați prin una din următoarele metode.
- e-mail spv.romania@gmail.com
- poștă As. Speranță pentru Viitor, Căsuța Poștală 23, Oficiul Poștal Sighetu Marmației, Cod 435500, Maramureș

Va mulțumim!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!! Exprim-o civilizat.